360 graden feedback

Wat is 360 graden feedback?                                                                                     Met behulp van de  360-graden feedback module bent u in staat om een 360-graden beoordeling uit te voeren. U kunt in het beoordelingsformulier aangeven wie u wilt betrekken bij de beoordeling. Dit kunnen directe collega´s, leidinggevenden, klanten of zelfs mensen uit de privéomgeving van de medewerker zijn. De 360-graden feedback module geeft u een objectief beeld van het functioneren en potenties van uw medewerkers.

Rapport                                                                                                                                                                            In het 360-graden rapport ziet u in één oogopslag de gemiddelde beoordeling. U kunt ook de beoordelingen van alle individuele beoordelaars raadplegen.

Toepassingen                                                                                                                                                               Het 360-graden rapport kan ook los afgenomen worden. Het kan bijvoorbeeld dienen als een beoordeling, als de voorbereiding van een functioneringsgesprek of het uitgangspunt vormen voor een POP-gesprek (Persoonlijke Ontwikkeling Plan).Lucas Contact
Bel mij!

030 - 601 89 86, of
Bel mij!

Lucas Quickscan
Demo aanvragen!

Gratis demo aanvragen.
 


Toegangscode per email
betaal sociaal
Lucas aanraden
Deze site doorsturen!

Deze site doorsturen.
 

© Lucas Talentmonitor 2005-2019 | telefoon: 030 - 601 89 86 | Contact